De competitie kan beginnen!

Toegevoegd op 9 september 2011 om 00:00 door Marc Van der Pijl
Whatsapp Facebook Twitter
De competitie kan beginnen!
Na de eerste twee oefenwedstrijden (winst bij Unitas Gorinchem 5 met 3-5 en de 1-14 winst uit bij Fortissimo 5) staat de eerste echte testcase zondag op het programma, uit tegen Kampong 10!

Zoals speler/coach Schipper al aangaf wordt het dit seizoen anders dan andere jaren, een klasse hoger dus meer tegenstand ligt Unitedthree in het verschiet.
Na de nodige transferperikelen, Sulejmani naar een boerenclubje in de Betuwe en het uit het oog verloren Wim van Hal moesten er jongens bijkomen. De gemiddelde leeftijd werd ruimschoots naar beneden gehaald door de aanwinsten Nick en Albert (er zit toekomst in Unitedthree). Veel geld kostten de jonge jongens niet dus ook dat was een meevaller.
Toch is de selectie niet breed te noemen gezien het feit dat enkele oudere mannen met pijntjes rondlopen, Neus is geopereerd aan zijn meniskneus en de Lange heeft nog steeds last van zijn hielhak. Ook Boof is de komende weken niet inzetbaar, na de problemen met zijn linkerkuit begint nu ook de rechterkuit op te spelen ...

De laatste training zorgde ook weer voor de nodige ophef, de val van Sjaak was het begin van een aardbeving in ons kikkerlandje.
Andere noemenswaardig heden op een doorsneedonderdagavond:
Boof gleed met zijn mooie pantalon mooi door over het drassige veld.
Michael heeft nog steeds last van zijn reettattoo.
We hebben nog een rondje tegoed van Oege!

A.s. zondag is er vrij vervoer naar Kampong dus supporters zijn welkom!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs